Met een gemiddelde temperatuur van 21 graden is het echt even bijkomen vergeleken de hitte in de rest van Maleisië. De huizen doen wat Oostenrijks aan en er is veel te doen in de omgeving. Geniet van de theevelden en de mooie uitzichten!

Wat is er te doen in Cameron Highlands?

#1 Huur een scooter en geniet!

Rondrijden door de prachtige natuur in de Cameron Highlands, overal waar je kijkt zie je prachtige bergen vol theeplantages! Voor omgerekend 7 euro rijdt je al een hele dag op de scooter door het prachtige landschap.

#2 Bezoek een theeplantage!

Je kunt Cameron Highlands niet verlaten zonder een bezoek te hebben gebracht aan een theeplantage! Er zijn erg veel theeplantages rondom Cameron Highlands. Eén van de bekendste plantages is B.O.H. dit staat voor Best of Highlands. Je kunt hier zien hoe de thee wordt gemaakt en je krijgt een rondleiding. Achteraf kun je een pakje thee kopen om mee te nemen als souvenir.

#3 Ga naar het Mossy forest

Wandelen bos waar het mistig is en dat helemaal onder het mos zit? Wandel zelf over de houten paden door het ’Mossy Forest’! 

Hoe kom je in Cameron Highlands?

Cameron Highlands is makkelijk te bereiken. Vanaf Kuala Lumpur met de bus is het ongeveer 4 uur rijden. En vanaf Penang is het met de bus ongeveer 5 uur rijden.

Bekijk onze video!
Op naar de volgende bestemming!

Voor de meeste reizigers is de volgende stop: Kuala Lumpur, Georgetown of Langkawi

Ben je benieuwd naar onze reisroute? Klik hier!