Canggu een paradijs als je wilt surfen of los wil gaan bij één van de vele feesten. Er zijn massa’s toeristen aanwezig in Canggu: Hate it or Love it!

Wat is er te doen in Canggu?

#1 Surfen!

Canggu staat bekend als surfparadijs onder vele toeristen. Er zijn veel Australiers te vinden in Canggu die maar wat graag hun trucs laten zien op het surfboard! Wil jij ook je skills tonen of een lesje nemen? Loop het strand op en kijk wat bij jou past!

#2 Chil op het zwarte strand!

Canggu heeft een zwart strand, dit geeft een bijzonder aanzicht! Er zijn erg veel restaurants en barren te vinden aan het strand. Plof heerlijk neer in een zitzak en geniet van een koud drankje!

Hate it or love it

Wij kwamen net uit het niet-toeristische West-Bali en konden niet wennen aan het massatoerisme in Canggu. Voor ons waren er ineens teveel toeristen, harde muziek en een hele westerse sfeer. Voor ons is Canggu een ‘hate it’. Maar misschien past bij jou wel een ‘ love it’!

Accommodatie

Wij verbleven in Temuku guesthouse, het heeft een heerlijk zwembad en ontbijt. Ook is de eigenaar erg vriendelijk en er hangt een relaxte sfeer. 

Hoe kom je in Canggu?

Vanaf West-Bali is het met de auto ongeveer 2 uur rijden, niet omdat het zo ver is maar omdat er maar 1 drukke weg is.
Vanaf Ubud met de auto is het ongeveer een uur rijden en vanaf Uluwatu anderhalf uur.

Op naar de volgende bestemming!

 Voor de meeste reizigers is de volgende bestemming vanaf Canggu: West-Bali, Uluwatu of Ubud