Slingeren aan touwen, lekker liggen in hangmatten in het water of lekker dobberen in de rivier. Heerlijk genieten van de zonsondergang bij de barbecue is ook een optie! Het kan allemaal bij Jorge’s Rope Swing. 

Vanaf het moment dat je aankomt bij Jorge’s rope swing voel je je direct welkom. Er hangt een relaxte sfeer. Durf jij aan het touw te slingeren en je in het water laten vallen? Of van de hoge duikplank te duiken? Veel mensen kijken naar de waaghalzen die het proberen.

Je hebt er toiletten, eten en drinken, WiFi en genoeg gezellige plekken om te zitten. Er zijn hangmatten die in het water hangen, genoeg touwen waar je van verschillende hoogtes kunt slingeren en banden om in het water te dobberen. 

Wat kost het de entree?

De entree is 10Q per persoon. Dit is écht goedkoop als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt! Omgerekend is dit €1,15 per persoon.

Hoe kom je er vanaf Flores?

Je kan iemand op een boot aanspreken als je vanaf Flores gaat, iedereen kent Jorge’s rope swing. Na een beetje onderhandelen kwamen wij op een bedrag van 75Q (€8,50) voor een retour op de boot voor twee personen. De boot bleef wachten bij Jorge’s rope swing tot wij uitgespeeld waren.

Ga absoluut een kijkje nemen bij Jorge’s rope swing voor een middag plezier. Het is het geld dubbel en dwars waard! 

Op naar de volgende bestemming!

Voor de meeste reizigers is de volgende bestemming: Caye Caulker in Belize of Lanquin.