Langkawi is één van de meest bezochte plekken onder de toeristen, dit is natuurlijk niet voor niets! Langkawi heeft ongerepte stranden, helder water en ligt maar 30 kilometer van het vaste land!

#1 Ontdek de mangrovebossen met de kajak!

Zie veel wildlife en geniet van de rust als je op de kajak zit! Doordat de kajak geen geluid maakt (en er geen grote boten komen op de Kilim rivier) heb je veel kans om een aantal dieren te zien: neushoornvogels, apen en vleermuizen, ook zijn er gekleurde krabben tussen de mangrove takken. 
Na wat onderhandelen kun je (in het laagseizoen) voor omgerekend 35 euro per persoon in een kajak zitten.

#2  Bezoek een van de stranden!

Geniet van de geweldige stranden op Langkawi! De stranden op Langkawi zijn zeker het bezoeken waard. Op de mooie ongerepte stranden komt veel bevolking aan het eind van de dag samen om heerlijk te badderen of wat drankjes te doen. Als het donker wordt kan je hier ook genieten van een ‘vuurshow’ die door de personeelsleden van sommige bars wordt opgevoerd.

#3 Flora en fauna spotten in de jungle!

Flora en fauna zien? Langkawi is de plek om op pad te gaan! Ga met een gids op pad om zoveel mogelijk dieren te spotten. Geloof ons: als je met een gids gaat zie je echt zoveel meer dan dat je het zelf zal proberen.

Bekijk onze video!
Hoe kom je op Langkawi? 

Je kunt met de boot vanaf Penang, dit duurt ongeveer 3 uur. Ook heeft Langkawi een vliegveld zodat je vanaf Kuala Lumpur kunt vliegen.

Op naar de volgende bestemming!

De meeste reizigers gaan vanaf Ipoh naar: Cameron Highlands, Ipoh of Georgetown.

Ben je benieuwd naar onze reisroute? Klik hier!