Genieten van een mooi strand waar je vrijwel de enige toerist bent? Bij Playa Bonita kun je genieten van geweldige golven en mooi koraal!

Playa Bonita is een plaats die veel toeristen niet bezoeken. Wij kwamen hier terecht omdat we de volgende dag op de boot zouden gaan naar Torteguero. Playa Bonita ligt vlak bij de haven waar we de volgende dag zouden opstappen.

Wat is er te doen bij Playa Bonita?
#1 Bezoek het strand van Playa Bonita

Het strand ligt wat afgelegen waardoor er erg weinig toeristen zijn. Wil je het hele strand voor jezelf? Kom dan naar Playa Bonita!
Er zijn een aantal restaurants waar je heerlijk kunt eten, er is een breed zandstrand en de golven zijn heerlijk om in te spelen!

#2 Bezoek het uitzichtpunt!

Naast Playa Bonita zit een korte trail die je kunt lopen. Onderweg heb je mooie uitzichten en als je hem helemaal uitloopt kom je bij (kleine) natuurlijke waterbronnen waar je in kunt zwemmen!

Hoe kom je in Playa Bonita?

Je kunt vanuit Puerto Viejo een public bus nemen die je in ongeveer een uur naar Limon brengt (kosten zijn een kleine 3 euro). Vanaf dit busstation neem je een taxi die je in tien minuten naar Playa Bonita brengt (kosten zijn 5 euro).

Kom je vanaf Torteguero dan kan je de boot pakken. De boot doet er 3,5 uur over en het kost je ongeveer 35 dollar.

Op naar de volgende bestemming!

Voor de meeste reizigers is de volgende bestemming vanaf Playa Bonita: Torteguero, Bocas del Toro of naar Puerto Viejo.