Verplaatsen van Panama City naar Boquete via de plaats David. Je reis zal bestaan uit 2 delen. Het eerste deel van Panama City naar David begint op het albrook station (7,5 uur in de bus) en daarna van David naar Boquete (1 uur in de bus). 

Als je aankomt op het Albrook station moet je even goed om je heen kijken. Het busstation is erg groot en lijkt op het eerste oogopslag niet overzichtelijk. Als je goed kijkt zie je veel balies met daarboven de eindbestemmingen van de bussen. 

Zoek de balie met jouw eindbestemming: David. Hier koop je je kaartje voor 15 dollar per persoon. Koop je kaartje het liefst 40 minuten voor vertrek. Achter de balie zit een wachtruimte tot jouw bus vertrekt vanaf parkeerplaats 46.

De bus kan je niet missen: het is een grote bus met daarop ‘ Panama David’. De bus is voorzien van airco en comfortabele stoelen. Je bagage wordt gelabeld en onderin de bus gedaan. Er zijn genummerde stoelen dus niemand dringt voor een goede plaats.

Aangekomen op het busstation in David pak je aan de andere kant van het busstation een gele bus naar Boquete. Dit staat ook op de bus dus kan niet missen! Als toerist val je erg op en iedereen blijkt al te weten dat je naar Boquete wil. De mensen vragen: ‘Boquete?’ En wijzen de kant van de bus op. Lekker makkelijk! Betalen doe je in de bus zelf als na een uurtje in Boquete aankomt, dit kost 1,75 dollar.

Neem je waterfles met filter mee om zelf je water te filteren bij de stops.